Yoga sammen med Susanne

cropped-logo1.png

KURS

KURS

YOGA BASIC - 7 UKER

Passer for deg som er helt ny i yoga, eller for de som ikke har praktisert på en stund og ønsker oppfrisking. I dette kurset vil du lære en rekke yoga asanas/stillinger, pusteteknikker, avspenning og meditasjon.

Du får en grunnleggende innføring og forståelse av hva yoga er og hva den gjør for deg. Du lærer fra lette til litt mer fysisk krevende øvelser.

Det brukes god tid på å demonstrere og forklare de forskjellige yoga teknikkene. Det anbefales alltid å starte medet nybegynner/basic kurs hvis du er helt ny i yoga, dette fordi det er viktig å få en grundig innføring av de mange og til tider krevende yogateknikkene som brukes, sånn at man unngår å skade seg selv. kurset passer også for de som har vært borte fra yoga en stund og føler de trenger en oppfriskning.

Kveld: oppstart –  5 okt. – 16 nov. (torsdager) kl 19:00 – 20:15

Pris 1450,-

Påmelding: Vipps til 40764435, med kode YOGABASIC – NAVNET DITT

Yogasammenmedsusanne

YIN YOGA SPA - 7 UKER

I dette kurset blir det fokus på en rekke Yin yoga øvelser hvor vi retter fokuset på pust og tilstedeværelse i kroppen. Det vil bli utført en hode og nakke massasje i hver time. Det vil bli spilt en rolig behagelig musikk under hele timen, å det blir levende lys og dempet belysning.

Yin yoga er en rolig og mild yogastil som fokuserer på å holde stillingene i lengre perioder, vanligvis fra ett til fem minutter eller mer. Den retter seg mot de bindevevssystemene i kroppen, som leddbånd, sener og fascia, i motsetning til musklene som andre mer dynamiske yogastiler gjør. Her er noen av fordelene med å praktisere Yin yoga: Forbedret fleksibilitet, Redusert stress, God leddhelse, Økt sirkulasjon, Mindfulness og meditasjon, Balansering av energiflyt, Stimulerer det parasympatiske nervesystemet, Større styrke i ledd og bein, Emosjonell frigjøring.

Kveld: Oppstart – 6 okt. – 17 nov. (fredager) kl:19:00 – 20:15

Pris: 1 450,-

Påmelding: Vipps til 40764435, med kode YINSPA – NAVNET DITT, kveld

MEDLEMSKAP

RISE & SHINE YOGIS - MORGEN YOGA - 6 mnd. ELLER 12 mnd.

Oppstart September 2023.

Mandager, Tirsdager og Torsdager

Hva med å starte dagen din med fokus på tilstedeværelse, flyt i energien og indre ro resten av dagen. Timene starter kl 06:00 – 07:00.

Det blir utført solhilsen 1 og 2 – 7 ganger i begge solhilsen. Det blir utført en meditasjon i slutten av timen med fokus på pust.

Pris:

6 mnd – 4 200,-

12 mnd – 7 200,-

Ønsker du mer informasjon – Trykk på kontakt øverst i menyen 🙂

Yoga Basic - (nybegynnere)

 onsdager – Kl: 19:00 – 20:15

Torsdager – Kl: 19:00 – 20:15

Introduksjons Kurs i Yin Yoga

Onsdager- Kl: 17:45 – 18:45

 

Dyptgående Yoga kurs

Kommer Snart

 

Fordeler Med Yoga


Passer for alle


Gå ned i vekt


Reduserer stress


Økt energi


Økt bevissthet


Hormonbalanse

Yoga for bedrift

Velvære på arbeidsplassen – Fokuserte ansatte – Lave sykefravær.

Bedriftsyoga 

– Tilbyr yoga og mindfulness.

Partner skap med bedrift fokuserer på å styrke bedriftens viktigste ressurs – menneskene. En mengde studier beviser at yoga- mindfulness får ned sykefraværet, øker produktivitet og demper stress. 

Yoga på arbeidsplassen.

tilbyr:

–  Yin yoga 60 min.

En rolig yogaform

Yoga energi 60 min.

Litt mer krevende og raskere form for yoga. Øke energien og pulsen.

Yoga med pulten 60 min. 

Utføres med pulten og stolen.

 

Mindfulness på arbeidsplassen.

– Dette er en enkel og kraftfull praksis for å trene oppmerksomheten – Det er enkelt fordi det handler om å være bevisst øyeblikket her og nå. Øker bevisstheten og roer ned nervesystemet. 

Tilbyr:

Mindfulness fokus på pust 45 min.

Guidet mindfulness 45 min. kommunikasjonsbasert mindfulness.

 

Har din bedrift ønsker om å ha bedriftsyoga. – for mer informasjon og priser: susannederiksen@gmail.com – se meny kontakt.

KOM I GANG

Drop-In

180 kr

per time

Klippekort

1600 kr

10 klipp