Yoga sammen med Susanne

cropped-logo1.png


KOM I GANG

YOGA HOS OSS

Parkering:

Det er gratis parkering utenfor Industrigata 22. på fremsiden av sportsprofil og ved inngangen til yogastudioet på høyreside av bygget.

 

Drop-In:

Det koster 180,- for Drop-In time. Du betaler via Vipps når du kommer. 

 

Klippekort:

Klippekort har 10 klipp og varer i 3mnd. det kan brukes på alle timer uten om workshops og kurs. Du som har klippekort for 10% på worckshops.

 

Utstyr:

Alle må ha med seg sin egen yogamatte. Lite håndkle og vannflaske er lurt å ta med. Vi selger yogamatte i studioet, trekk til bolster og vannflaske.

 

Skader eller Sykdom:

Har du skader eller sykdom – forhør deg med din fastlege før du gjør yoga. Husk at du er ansvarlig for din egen helse. En stor del av yoga handler om å lytte til kroppen.

 

Plutselig sykdom:

Har du meldt deg på kurs og skulle bli syk – send oss en mail. Vi kan tilby deg de resterende timene på neste kurs.

Yoga Basic (nybegynner)


Introduksjons kurs i Yin Yoga

Dyptgående Yoga kurs

God morgen yogis! Dette er en time for deg som ønsker å starte dagen med og få mer energi, flyt og bevissthet utover dagen før jobb eller dagens gjøremål starter.


Yoga er best å trene når du står opp eller rett før du legger deg, dette fordi kroppen våres er i en mer avslappet tilstand. Yoga er også best å trene på tom mage – anbefaler og spise å drikke etter timen.


Denne timen blir det fokus på oppvarming av hele kroppen. vi gå gjennom solhilsen 1 (A) og 2 (B). Avrunder med en behagelig meditsjon og rolig musikk.  


Instruktør: Susanne

Nivå: Passer for alle

Ashtanga Vinyasa er en time hvor vi skal gå gjennom halve primærserien i Ashtanga.

Ashtanga er en dynamisk yogaform og beskrives ofte som en av de mest fysisk krevende yogaformene. Typisk for ashtangayoga er at man utfører et visst antall posisjoner i en gitt orden hvor pust og bevegelse synkroniseres i en flyt, også kalt Vinyasa. 

 

Instruktør: Susanne

Nivå: Dette er den mest krevende yoga timen vi har hos oss. Den passer for deg som har trent litt yoga på forhånd. 

 

Hatha Yoga er et system med øvelser hvor hovedfokuset er å utvikle og skape balanse i kropp og sinn. Vi vektlegger følgende tre praksiser: asana, pranayama og meditasjon.

 

Asana er fysiske stillinger som utvikler styrke og fleksibilitet, og som stimulerer blodsirkulasjonen i leddene og de indre organene. Hatha er ingen kondisjonstrening, og det er derfor ingen grunn til å ha høy puls. Man får størst utbytte av stillingene når pulsen er lav.

 

Pranayama: Er en praksis hvor vi kontrollerer pusten og etter hvert trener den til å bli dypere og saktere.

Meditasjon: Er en praksis hvor vi trener på fokus og tilstedeværelse.

 

 

Istruktør: Susanne

Nivå: Passer for alle

 

Yin Yoga er passive øvelser med myk strekk, pust og bevisst tilstedeværelse.

Yin yoga roer kroppen ned, der vi holder hver stilling over tid. Vi påvirker kroppens ledd, muskler og bindevev til å bli mer åpne og myke, samtidig som leddene styrkes. Det gis tid og rom for stille oppmerksomhet innover i kroppen og bevisstheten.

hver posisjon holdes i minst 3-5 minutter. 

 

Instruktør: Susanne

Nivå: Passer for alle

Hvilende Yin praktiserer vi de mest avslappende og litt mer restorative yin-stillingene og variasjoner av yin-strekkene.

Mange av stillingene gjør vi over bolster, og vi bruker noe mer støtte fra bolster, puter og pledd enn på en vanlig Yin yoga time.

Passer spesielt godt for deg med en hektisk yang-preget hverdag, som er utbrent, eller som er i en fase der du har behov for ekstra egenomsorg og hvile. Susanne utfører en liten nakke og hodemassasje med eterisk olje for de som ønsker det.

 

Instruktør: Susanne.

Nivå: Passer for alle. 

Fri dans, hva er det? Vi danser etter musikk og lar kroppen selv lede oss inn i bevegelse. Vi trener oss i å ikke være styrt av tanker som kommer: Ser jeg rar ut, hva tenker de andre om meg nå, gjør jeg dette riktig etc.

Velkommen til en leken danse time der energien i kroppen flyter fritt.


Instruktør: Britt Endresen

Nivå: Passer for alle

Pris: 100,-

NB! Gjelder ikke klippekort.

Inviduell samtale holdes av Britt Endresen som er utdannet LBH (Leadership by heart) – Coach.

Coach er en veileder som bidrar til  

 

Kommer – Høsten 2022

Drop-In

180 kr

per time

Klippekort

1600 kr

10 klipp